E-Way Out Uitwerkservice Schrijf je in voor ons e-zine

Snel en direct geholpen door onze professionals

Bent u op weg naar een afspraak en wilt u laten weten dat u iets later komt? Zoekt u een adres of een telefoonnummer? Wilt u een tekst of een presentatie laten opmaken? Zoekt u een notulist? Wilt u mailings verzenden of afspraken inplannen? Voor deze en andere ad-hoc-activiteiten schakelt u Secretary on Demand in.

Er zijn tal van taken en beslommeringen die u van uw werk houden. Niet alle ondernemers hebben echter de mogelijkheid een assistent of een secretaresse in dienst te nemen. Secretary on Demand van E-Way Out biedt uitkomst. Want met Secretary on Demand doet u eenmalig of op afroep een beroep op onze professionals. U schakelt razendsnel professionele ondersteuning in wanneer u daar behoefte aan heeft.

Interessant rendement

Secretary on Demand en Personal Assistant zijn de twee meest efficiënte en betaalbare vormen van secretariële ondersteuning. Uw kosten beperken zich immers tot de uren dat onze professionals daadwerkelijk voor u aan het werk zijn. Dat betekent dat u tegen een minimale investering meer tijd kunt besteden aan uw werk, uw klanten en uw familie.

Neem nu contact met ons op voor meer informatie over Secretary on Demand.

Waar wacht u nog op? Wij willen graag met u aan de slag! Kom met ons in contact